Dėl leidimo importuoti elektros energiją pakeitimo

AB „INTER RAO Lietuva“ praneša, kad 2020-11-06 Valstybinė energetikos reguliavimo taryba (VERT),  priėmė nutarimą „Dėl leidimo importuoti elektros energiją AB „INTER RAO Lietuva“ pakeitimo“, kuriuo pakeitė 2013 m. sausio 31 d. AB „INTER RAO Lietuva“ išduotą Lietuvos Respublikos energetikos ministerijos leidimą importuoti elektros energiją Nr. LI-0030 ir išbraukė jame šiuos žodžius: „Baltarusijos Respublikos“ ir po jų įrašytą kablelį. Atitinkamai AB „INTER RAO Lietuva“ turimame leidime importuoti elektros energiją Nr. LI-0030 liko nurodyta sąlyga, kad bendrovė turi teisę importuoti elektros energiją iš Rusijos Federacijos.

AB „INTER RAO Lietuva“ šis planuojamas pakeitimas pagal Būtinųjų priemonių, skirtų apsisaugoti nuo trečiųjų šalių nesaugių branduolinių elektrinių keliamų grėsmių, įstatymą buvo žinomas. AB „INTER RAO Lietuva“ pažymi, kad bendrovės veiklai tai esminės reikšmės neturės. (PDF)

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!