2021

Pranešimas apie eilinio visuotinio akcininkų susirinkimo priimtus sprendimus

2021 m. balandžio 29 d. | 19/2021

Pranešimas apie eilinio visuotinio akcininkų susirinkimo priimtus sprendimus.(PDF)

AB „INTER RAO Lietuva“ konsoliduotos ir motininės bendrovės metinės finansinės ataskaitos, konsoliduotas metinis pranešimas ir nepriklausomo auditoriaus išvada už metus, pasibaigusius 2020 m. gruodžio 31 d.; (PDF)

Bendrovės pelno (nuostolio) paskirstymas už 2020 m.; (PDF)

Akcininkų, turinčių daugiau 5% balsų Bendrovės eiliniame visuotiniame akcininkų susirinkime, balsų pasiskirstymas; (PDF)

Bendrovės Atlygio politika; (PDF)

Bendrovės įstatai. (PDF)


Pranešimas apie eilinio visuotinio akcininkų susirinkimo sušaukimą

2021 m. balandžio 8 d. | 16/2021

AB „INTER RAO Lietuva“ Valdybos iniciatyva ir 2021 m. kovo 29 d. sprendimu šaukiamas AB „INTER RAO Lietuva“, juridinio asmens kodas 1261 19913, buveinės adresas A. Tumėno g. 4, Vilnius, Lietuvos Respublika eilinis visuotinis akcininkų susirinkimas.

Susirinkimas vyks 2021 m. balandžio 29 d. 10 val. adresu A. Tumėno g. 4 (B korpusas, 9 aukštas), LT-01109 Vilnius, Lietuvos Respublika. Registracija vyks nuo 09.00 val. iki 09.40 val.

Atkreipiame dėmesį, kad šio pranešimo paskelbimo dieną dėl COVID-19 pandemijos Lietuvos Respublikos teritorijoje Vyriausybės nutarimu yra paskelbtas karantinas (toliau – Karantinas), kuris apima draudimą atvirose ir uždarose erdvėse organizuoti visus renginius bei susibūrimus. Šiuo metu Karantinas nustatytas iki 2021 m. balandžio 27 d. 24:00 val. Yra viešai paskelbta, kad Karantinas gali būti pratęstas. Jeigu Susirinkimo dieną, t. y. 2021 m. balandžio 29 d., vis dar galios Karantinas ir minėtas draudimas organizuoti renginius ir susibūrimus, akcininkams ir jų atstovams nebus sudaroma galimybė atvykti ir dalyvauti Susirinkime asmeniškai. Tokiu atveju akcininkams ir jų atstovams bus sudaroma galimybė sudalyvauti ir balsuoti Susirinkime vieninteliu pagal įstatymus privalomu ir tokiomis aplinkybėmis leidžiamu būdu – iš anksto balsuoti raštu, užpildant bendrąjį balsavimo biuletenį ir pateikiant jį Bendrovei iki Susirinkimo dienos. Jeigu Susirinkimo dieną, t. y. 2021 m. balandžio 29 d., Karantinas ir minėtas draudimas organizuoti renginius ir susibūrimus jau bus pasibaigęs, akcininkai ir jų atstovai galės atvykti ir dalyvauti Susirinkime asmeniškai. Tačiau atsižvelgiant į COVID-19 koronoviruso keliamą grėsmę, tokiu atveju Bendrovė primigtinai rekomenduoja akcininkams ir jų atstovams asmeniškai į Susirinkimą nevykti, o balsuoti iš anksto raštu, užpildant bendrąjį balsavimo biuletenį. (PDF)

Bendrojo balsavimo biuletenio pavyzdys; (PDF)

Bendrovės pelno (nuostolio) paskirstymo už 2020 m. projektas; (PDF)

Bendrovės Atlygio politikos projektas; (PDF)

Bendrovės naujos Įstatų redakcijos projektas. (PDF)