Dėl Vilniaus apygardos teismo sprendimo

Informuojame, kad Vilniaus apygardos teismas priėmė Alpig AG skundą, kuriuo Alpig AG prašo panaikinti AB „INTER RAO Lietuva“ 2022 m. birželio 30 d. kreditorių susirinkimo sprendimus.

AB „INTER RAO Lietuva“ kreditoriai turi teisę Vilniaus apygardos teismui (civilinės bylos Nr. eB2-2568-864/2022) iki 2022 m. rugpjūčio 1 d. pateikti atsiliepimą į  Alpig AG skundą.

Jeigu pageidaujate gauti Alpig AG skundo kopiją prašome apie tai informuoti el. paštu biuras@adminbiuras.lt.

Vilniaus apygardos teismas nusprendė stabdyti AB ,,INTER RAO Lietuva“ bankroto proceso ne teismo tvarka vykdymą iki teismo sprendimo šioje byloje įsiteisėjimo momento. Atsižvelgiant į šį sprendimą, yra sustabdomas terminas pareikšti kreditorinius reikalavimus. Apie šio termino atnaujinimą informuosime atskiru pranešimu.

Taip pat informuojame, kad Vilniaus apygardos teisme (Gedimino pr. 40, Vilnius) 2022 m. rugpjūčio 2 d., 9.00 val. rašytinio proceso tvarka bus nagrinėjamas pareiškėjo Alpig AG skundas dėl 2022 m. birželio 30 d. AB „INTER RAO Lietuva“, juridinio asmens kodas 126119913,  kreditorių susirinkimo nutarimo panaikinimo. Bylą nagrinėjant rašytinio proceso tvarka, į teismo posėdį dalyvaujantys byloje asmenys nekviečiami ir jame nedalyvauja. Teismo sudėtis: teisėja Ramunė Mikonienė. Informacijos teirautis tel. 8 706 668 369 – Dokumentų priėmimo ir informacijos biuras“. (PDF)

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Einamieji pranešimai

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!