Dėl sutarties sudarymo, pagal kurią bus perkama elektra, pagaminta UAB “Vydmantai wind park”

UAB „Vydmantai wind park“, AB INTER RAO Lietuva dukterinė įmonė, sudarė ilgalaikę 3 metų trukmės sutartį su UAB “Electrum Lietuva”, latviškos bendrovės AS „Latvenergo“ grupės įmone, dėl viso UAB “Vydmantai wind park” pagaminto elektros kiekio pardavimo.

Ši sutartis įsigalios nuo 2021 m. sausio 1 d. ir pakeis šiuo metu galiojančią elektros pirkimo-pardavimo sutartį su AB “Ignitis gamyba”, kadangi  2020 m. gruodžio 31 d. pasibaigs skatinamojo elektros supirkimo tarifo galiojimo terminas. (PDF)

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Einamieji pranešimai

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!