„INTER RAO Lietuva“ mokės 0,51 euro dividendų vienai akcijai

2017 m. balandžio 28 d. vykusiame AB „INTER RAO Lietuva“ akcininkų metiniame susirinkime nuspręsta dividendams skirti 10,2 mln. eurų arba 0,51 euro dividendų vienai akcijai. Dividendų fiksavimo diena nustatyta 2017 m. gegužės 15 d., o pačius dividendus planuojama išmokėti gegužės 24 d.

Akcininkų susirinkimo sprendimas atitinka bendrovės valdybos teiktą pasiūlymą ir reiškia, kad beveik visas AB „INTER RAO Lietuva“ 2016 metų grynasis pelnas yra paskirstomas dividendų mokėjimui. Ši suma sudaro daugiau kaip 110 procentų viso „INTER RAO Lietuva“ Grupės grynojo pelno (9,2 mln. eurų), uždirbto per 2016 metus.

“Sprendimas išmokėti 2016 metų bendrovės pelną kaip dividendus atitinka bendrovės patvirtintą dividendų politiką, kurios yra nuosekliai laikomasi nuo pat įmonės debiuto Varšuvos vertybinių popierių biržoje. Jau trečius metus iš eilės bendrovė išmoka dividendus, kurie yra artimi įmonės per ankstesnius metus uždirbtam grynajam pelnui. Bendrovė tikisi ir artimiausiais metais toliau laikytis tokios pat dividendų politikos, nebent būtų svarbių ir patrauklių investicinių projektų”, – sako Giedrius Balčiūnas, AB „INTER RAO Lietuva“ generalinis direktorius.

Pernai, už 2015 finansinius metus, AB „INTER RAO Lietuva“ dividendams skyrė 16,1 milijono eurų arba 0,805 euro vienai akcijai.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!