INTER RAO Lietuva išmokės 0,56 euro dividendų akcijai

AB INTER RAO Lietuva visuotiniame akcininkų susirinkime buvo patvirtinti bendrovės valdybos ir stebėtojų tarybos siūlymai išmokėti 11,2 mln. Eur dividendų arba 0,56 Eur vienai akcijai. Visuotinis akcininkų susirinkimas įvyko 2015 m. balandžio 30 dieną.

„Visuotinio akcininkų susirinkimo sprendimas reiškia, kad beveik visas AB INTER RAO Lietuva 2014 metais uždirbtas grynasis pelnas bus paskirtas dividendams. Ši suma taip pat sudaro kiek daugiau nei 90 procentų visos grupės uždirbto grynojo pelno pernai. Didžiosios dalies pelno išmokėjimas akcininkams atitinka įmonės dividendų politikos nuostatas, kurių yra laikomasi nuo pat bendrovės debiuto Varšuvos vertybinių popierių biržoje“, – sako AB INTER RAO Lietuva generalinis direktorius Giedrius Balčiūnas.

Dividendus gaus tie asmenys, kurie 2015 m. gegužės 15 dieną bus AB INTER RAO Lietuva akcininkais, o dividendai bus išmokami 2015 m. gegužės 28 dieną.

Visuotinis akcininkų susirinkimas patvirtino rezoliuciją, kuria akcijų nominali vertė ir įstatinis kapitalas perskaičiuojami iš litų į eurus. Nominali vienos akcijos vertė nuo šiol yra 0,29 Eur, o įmonės įstatinis kapitalas – 5,8 mln. Eur. Akcininkai taip pat patvirtino naują įmonės įstatų redakciją, kurioje įtvirtinamos su šiais pakeitimais susijusios nuostatos.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!