IRL Polska pradėjo prekybą elektros energija Lenkijos rinkoje

INTER RAO Lietuva grupei priklausanti bendrovė IRL Polska pradeda prekybą elektros energija Lenkijos rinkoje. Praeitą ketvirtadienį, gegužės 22 dieną, IRL Polska atliko pirmuosius sandorius TGE elektros energijos biržoje.

“Sudarydami pirmuosius elektros energijos pardavimo sandorius tapome aktyviais Lenkijos elektros energijos rinkos dalyviais. Tai reikšmingas IRL Polska ir visos INTER RAO Lietuva grupės plėtros žingsnis. Artimiausiu metu planuojame daugiau dėmesio skirti vadinamajai „dienos prieš“ ir ateities sandorių rinkai,” – sako Vidas Čebatariūnas, IRL Polska valdybos narys.

Įgyvendinus naujųjų elektros jungčių Litpol 1 and 2 tarp Lietuvos ir Lenkijos projektą, IRL Polska planuoja pradėti teikti elektros energijos vidutinio ir ilgojo laikotarpio importo bei eksporto paslaugas. Ilgalaikėje perspektyvoje bendrovė numato išplėsti teikiamų paslaugų spektrą ir pradėti tiekti elektros energiją galutiniams vartotojams.

IRL Polska Sp. z o.o. yra antrinė AB INTER RAO Lietuva įmonė Lenkijoje. Bendrovė buvo įkurta 2012 metų spalio mėnesį įgyvendinant grupės planus plėsti savo veiklą regione. 2013 metų lapkričio mėnesį IRL Polska įstatinis kapitalas buvo padidintas nuo 2 iki 10 milijonų litų. 2014 metų sausio mėnesį bendrovei buvo suteikta licencija elektros energijos prekybai Lenkijoje.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!