Lietuvos automobilių pirmenybių trečiajame etape „INTER RAO Lietuva“ komanda iškovojo antrąją vietą

Paskutinį vasaros savaitgalį Rygos „Bikernieki“ trasoje įvyko Lietuvos pirmenybių trečiasis etapas, kuriame „Inter Rao Lietuva” komandos BMW M3 automobilis ir juo važiavę Rytis Garbaravičius bei Marijus Mazuch iškovojo antrąją vietą.

Pirmąją ir trečiąją vietas užėmė „Technorama Wellman“ ir „Brum Brum Sport“ komandos.

„INTER RAO Lietuva“ komanda per 4 val. 15 min. 28 s. įveikė 153 ratus ir nuo nugalėtojų atsiliko 1 ratu ir 1 min. 6 s.

Ilgųjų distancijų žiedinių lenktynių čempionatas šiemet prasidėjo Kačerginės “Nemuno žiedo” trasoje gegužės mėnesį. Antrojo etapo įskaita vyko liepos mėnesį rengiamų Palangos 1000 km lenktynių metu.

Ketvirtas ir paskutinis šiais metais Ilgųjų distancijų žiedinių lenktynių etapas vyks netoli Kauno esančioje Kačerginės “Nemuno žiedo” trasoje rugsėjo 13-14 dienomis.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!