„INTER RAO Lietuva“ vardinės stipendijos – tai materialinė ir moralinė paskata siekti geresnio išsilavinimo, teigia jas gavę VDU studentai

Gabiausiems Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) Ekonomikos ir vadybos fakulteto studentams buvo įteikti diplomai, patvirtinantys jų laimėtas vardines stipendijas, kurios padės jiems įgyti dvigubą magistro diplomą pagal jungtines studijų programas VDU partnerių universitetuose užsienyje.

Vardines AB „INTER RAO Lietuva“ stipendijas šiais metais gavo paties universiteto gabiausiais pripažinti Finansų ir bankininkystės magistrantūros programos studentai Martynas Prievelis ir Monika Stasiulienė. Kadangi šių studentų mokslo rezultatai skyrėsi labai nežymiai, pagrindiniu atrankos kriterijumi tapo studentų gebėjimas būti VDU ambasadoriais užsienio mokslo institucijose ir tarp busimų bendramokslių.

„Sveikinu šių stipendijų laimėtojus. Nuoširdžiai tikiu, kad gauta pagalbą leis jiems ne tik siekti mokslo aukštumų ir tinkamai realizuoti asmeninius talentus bei gebėjimus, bet ir suteiks galimybę būti tikrais savo universiteto ir Lietuvos ambasadoriais Belgijoje, Liuveno katalikiškajame universitete. Linkiu ten įgytas žinias parsivežti į Lietuvą ir čia panaudoti kuriant savo ir visos valstybės gerovę“, – sako Vytauto Didžiojo Universiteto absolventas Jonas Garbaravičius, Londone veikiančios „CEE Resources and Investments“ partneris ir AB „INTER RAO Lietuva“ Stebėtojų tarybos narys.

Stipendijas VDU studentai gaus pagal jungtinę studijų programą mokydamiesi Belgijoje veikiančio Liuveno katalikiškojo universiteto Liuveno vadybos mokykloje.

Stipendijų diplomus gavę VDU magistrantai teigia, kad gauta parama studijoms jiems yra ir materialinė, ir moralinė paskata toliau siekti geresnio išsilavinimo.

„Esu labai dėkingas INTER RAO Lietuva kompanijai už suteiktą stipendiją studijoms pagal dvigubo diplomo programą Liuveno katalikiškajame universitete. Man tai yra ne tik materialinė, bet ir moralinė paskata, kuri įrodo, jog mūsų šalies verslas yra suinteresuotas kokybišku ir visapusišku jaunosios kartos ugdymu. Nuoširdžiai tikiuosi, kad Vytauto Didžiojo universitete ir Liuveno katalikiškajame universitete įgytas žinias po studijų galėsiu pritaikyti Lietuvoje“, – sako vienas iš „INTER RAO Lietuva“ vardinės stipendijos laimėtojų, Finansų ir bankininkystės magistrantūros programos studentas Martynas Prievelis.

„INTER RAO Lietuva“ nuo pirmųjų veiklos metų bendradarbiauja su Vytauto Didžiojo universitetu ir remia šios mokslo institucijos Kaune veiklos tobulinimą ir plėtrą. Ankstesniais metais vardines stipendijas ir paramą skirdavo „INTER RAO Lietuva“ vienas iš akcininkų, UAB „Scaent Baltic“. Šiais metais „INTER RAO Lietuva“ yra įsteigusi dvi – 3000 ir 1500 eurų vertės – vardines stipendijas, kurios skiriamos geriausiems VDU Finansų ir bankininkystės magistrantūros programos studentams. Joms gauti VDU atrinko universiteto magistrantus, kurie pasiekė ne tik įspūdingų studijų rezultatų, bet ir parodė gebėjimą būti geriausiais VDU ambasadoriais kitose mokslo įstaigose.

Daugiau informacijos:

Jacek Jan Komar 
„INTER RAO Lietuva“ 
Viešųjų ryšių vadovas
Tel. +370 5 242 11 21
Mob. +370 662 52 287
El. paštas: j.komar@interrao.lt 
www.interrao.lt

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!