„INTER RAO Lietuva“ tieks elektros energiją įmonei AB „Achema“ ir 2014 metais

AB „INTER RAO Lietuva“ pratęsė iki šiol galiojusią  elektros energijos tiekimo sutartį 2014 metams su
AB „Achema“ – didžiausia azoto trąšų ir kitų pramoninių chemijos produktų gamintoja šalyje bei didžiausia tokio pobūdžio gamykla Baltijos šalyse.

Šiuo metu AB „INTER RAO Lietuva“, laikydamasi prisiimtų įsipareigojimų, pratęsia ir sudaro naujas sutartis su elektros energijos vartotojais – juridiniais asmenimis. Taip pat yra paskelbusi, kad šiais metais jau pratęsė iki šiol galiojusias arba sudarė naujas elektros energijos tiekimo sutartis su akcinėmis bendrovėmis „Lietuvos geležinkeliai“ ir „Lietuvos paštas“, „Plasta“, prekybos ir pramogų centrus „Akropolis“ valdančiomis įmonėmis, UAB „Norfos mažmena”.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!