„INTER RAO Lietuva“ per šių metų trečią ketvirtį dėl galimai dirbtinai ribotos konkurencijos patyrė 20 milijonų litų nuostolį

AB „INTER RAO Lietuva“ praneša, kad bendrovė per 2013 metų III ketvirtį patyrė beveik 22 milijonus litų ikimokestinio nuostolio. Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Lenkijoje veikiančios įmonių grupės bendrasis nuostolis per šį laikotarpį siekė 15,146 mln. litų, veiklos nuostolis – 20,772 mln. litų, o grynasis nuostolis – 19,656 mln. litų. Pernai, per tą patį laikotarpį, įmonė buvo uždirbusi 11,592 mln. litų grynojo pelno.

„2013 metų trečiąjį ketvirtį įmonių grupė dėl galimai dirbtinai apribotų pralaidumų iš trečiųjų šalių ir galimai dėl to išaugusių kainų patyrė apie 20 milijonų litų nuostolį. Nepaisant to ji vykdė visus prieš klientus prisiimtus įsipareigojimus ir mūsų klientai nepatyrė jokių sunkumų“, – sako Giedrius Balčiūnas, „INTER RAO Lietuva“ generalinis direktorius.

Įmonių grupės pirmų devynių 2013 metų mėnesių grynasis nuostolis siekė 4,946 mln. litų, o pajamos iš elektros energijos pardavimo bei gamybos – 559,98 mln. litų. Prieš metus per tą patį laikotarpį įmonių grupė buvo uždirbusi 35,729 mln. litų grynojo pelno, o pajamos iš elektros energijos pardavimo bei gamybos siekė 667,471 mln. litų.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!