UAB „INTER RAO Lietuva“ parama gabiam Lietuvos jaunimui

Birželio 19 d. Vytauto Didžiojo universitete vyko diplomų įteikimo Ekonomikos ir vadybos fakulteto studentams šventė. Jos metu buvo įteikta ir „INTER RAO Lietuva“ stipendija. Giedrius Balčiūnas, UAB „INTER RAO Lietuva“ generalinis direktorius, įteikė 3 000 eurų stipendiją Eglei Aleknevičiūtei, studijuojančiai Finansų ir bankininkystės magistrantūros programoje. Šios lėšos padės studentei pusmečiui išvykti studijuoti į užsienį pagal jungtinę programą ir gauti dvigubą diplomą.

Vytauto Didžiojo universitetas aktyviai dalyvauja tarptautinėse programose, pagal kurias studentams suteikiama galimybė gauti dvigubą diplomą. Tačiau reikalingos 6 mėnesių trukmės studijos užsienio universitete susijusios su finansinėmis problemomis ir dėl to daugelis gabių studentų negali pasinaudoti šia galimybe. „INTER RAO Lietuva“ stipendija, skiriama vykstantiems studijuoti į užsienį pagal jungtinių (dvigubo diplomo) magistrantūros studijų Finansų ir bankininkystės programą studentams, atvers itin gabiam Lietuvos jaunimui įvairių studijų formų galimybes, padės siekti dviejų universitetų diplomų.

Apie UAB „INTER RAO Lietuva“

UAB „INTER RAO Lietuva“ yra nepriklausoma elektros energijos tiekėja. Šį statusą bendrovė įgijo 2002 m. Lietuvoje įsigaliojus naujam energetikos įstatymui, kuris liberalizavo elektros energijos rinką, įteisino nepriklausomus tiekėjus ir kitus atviros rinkos dalyvius. 49 proc. „INTER RAO Lietuva“ akcijų priklauso Lietuvos investicinei bendrovei UAB „Scaent Baltic“. 51 proc. akcijų valdo Rusijos „Inter RAO JES“ antrinė įmonė Suomijoje „RAO Nordic OY“. Nuo 2009 m. spalio UAB „INTER RAO Lietuva“ yra įgaliota „Inter RAO JES“ atstovė Baltijos šalims.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!