UAB „INTER RAO Lietuva“ pratęsia elektros energijos tiekimą AB „ORLEN Lietuva“

Nepriklausomo elektros energijos tiekėjo statusą turinti UAB „INTER RAO Lietuva“ pasirašė elektros energijos tiekimo sutartį 2012 metams ir trečius metus iš eilės tieks elektrą didžiausiam Baltijos šalių elektros energijos vartotojui – Lietuvoje veikiančiai naftos perdirbimo įmonei AB „ORLEN Lietuva“.

„Džiaugiamės, kad ir toliau tieksime elektros energiją vienai žinomiausių ir itin didelę reikšmę Lietuvos ekonomikai turinčių bendrovių“, – teigia UAB „INTER RAO Lietuva“ komercijos direktorius Vidas Čebatariūnas.

Pasak jo, solidžios elektros tiekimo garantijos ir konkurencinga kaina yra pagrindiniai UAB „INTER RAO Lietuva“ pranašumai elektros energijos rinkoje, todėl faktas, kad visai šaliai tokia strategiškai svarbi bendrovė kaip „ORLEN Lietuva“ patiki savo elektros energijos tiekimą mūsų įmonei, įrodo, jog gebame pasiūlyti geriausią elektros kainos ir paslaugos kokybės santykį.

Per 2011 m. Baltijos šalyse daugiausia elektros energijos suvartojančiai įmonei AB „ORLEN Lietuva“ parduota apie 530 mln. kWh elektros energijos.

Apie UAB „INTER RAO Lietuva“

UAB „INTER RAO Lietuva“ yra nepriklausomas elektros energijos tiekėjas. Šį statusą bendrovė įgijo 2002 m. Lietuvoje įsigaliojus naujam energetikos įstatymui, kuris liberalizavo elektros energijos rinką, įteisino nepriklausomus tiekėjus ir kitus atviros rinkos dalyvius. 49 proc. „INTER RAO Lietuva“ akcijų priklauso Lietuvos investicinei bendrovei UAB „Scaent Baltic“. 51 proc. akcijų valdo Rusijos „Inter RAO JES“ antrinė įmonė Suomijoje „RAO Nordic OY“. Nuo 2009 m. spalio UAB „INTER RAO Lietuva“ yra įgaliotas „Inter RAO JES“ atstovas Baltijos šalims.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!