Konkurencijos taryba davė leidimą UAB „IRL Wind“ vykdyti sandorį

Liepos 4 d. Konkurencijos taryba (KT) suteikė leidimą antrinei UAB „INTER RAO Lietuva“ įmonei UAB „IRL Wind“ vykdyti sandorį su UAB „Vėjų spektras“ dėl Kretingos rajone veikiančio 30 MW instaliuotos galios vėjo jėgainių parko įsigijimo. Sandoris bus užbaigtas per artimiausias keletą savaičių.

UAB „IRL Wind“ yra dukterinė UAB „INTER RAO Lietuva“ bendrovė.
UAB INTER RAO Lietuva“ yra bendrai UAB „Scaent Baltic“ kartu su ilgamete partnere energetikos sektoriuje Rusijos bendrove „INTER RAO JES“ valdoma įmonė.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!