„INTER RAO Lietuva” Lietuvos vertingiausių įmonių sąraše įvertinta 645 mln. litų ir 18 vieta

Investicinis bankas „GILD Bankers” paskelbė vertingiausių 2010 m. Lietuvos bendrovių šimtuką pagal akcijų vertę. Elektros  energijos prekyba užsiimanti UAB  „INTER RAO Lietuva” įvertinta 645 mln. litų ir užėmė 18 vietą.

Baltijos šalių ekonomikai 2010 m. atsigaunant, įmonių finansiniai rezultatai pagerėjo ir prisidėjo prie augančių įmonių vertinimų. 100 didžiausiu Lietuvos įmonių vertė siekė 44 mlrd. Lt, o tai apie 46% nuo bendrojo vidaus produkto.
2011 m. pirmoje pusėje ekonominei aplinkai atsigaunant tiek šalyje, tiek ir pagrindinėse eksporto rinkose, buvo stebimas prekybos apimties augimas ir bendrojo vidaus produkto padidėjimas. Vis dėlto akcijų rinkos regione smarkiai susitraukė nuo 2011 m. pradžios dėl rinkų neapibrėžtumų daugelyje Europos valstybių. Tad vertinant 2011 m. įmonių ekonomikos perspektyvas įmonių vertinimų rodikliai 2011 m. turėtų šiek tiek sumažėti.

Vertingiausių Lietuvos bendrovių šimtuko sąrašo viršūnėje atsidūrė prekybininkai – „Maxima grupė”, aplenkusi „Lietuvos geležinkeliai”, AB bei trečiąją vietą užėmusį „Swedbank”, AB.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!