INTER RAO Lietuva – ir vėl tarp daugiausiai mokesčių sumokančių šalies bendrovių

2015 metais AB INTER RAO Lietuva ir vėl buvo tarp bendrovių, kurios sumoka daugiausiai mokesčių ir kitų įmokų Lietuvoje.

Pernai įmonė į Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) sąskaitą sumokėjo 28,333 milijonus eurų mokesčių ir kitų įmokų. Tai 3 milijonais eurų daugiau nei ankstesniais metais.

VMI sudarytame daugiausiai mokesčių ir kitų įmokų sumokančių energetikos bendrovių sąraše INTER RAO Lietuva yra trečia. Didžiausių Lietuvos mokesčių mokėtojų sąraše įmonė užėmė 24 vietą.

Per 2014 metus bendrovė į VMI sąskaitą sumokėjo 25,307 mln. eurų mokesčių ir buvo 25-as didžiausias mokesčių mokėtojas Lietuvoje.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!