Po sudėtingų 2013-ųjų, pernai INTER RAO Lietuva grįžo prie sektoriui įprastų rodiklių

2014 metų veiklos rezultatus skelbianti AB „INTER RAO Lietuva“ praneša, kad įmonės įgyvendinta rizikų valdymo strategija leido bendrovei po sudėtingų 2013 metų sugrįžti prie sektoriui įprastų rezultatų ir finansinių rodiklių.

„Pernai, po sudėtingų ankstesnių metų, pavyko suvaldyti nuo įmonės nepriklausančias ir veiklos rezultatams ženklią įtaką galinčius turėti faktorius. Tam įmonei teko pertvarkyti pardavimų portfelį ir sumažinti pardavimus. Tačiau suvaldytos rizikos lėmė, kad įmonė vėl grįžo prie energetikos sektoriuje įprastų veiklos rodiklių ir rezultatų“, – sako Giedrius Balčiūnas, AB „INTER RAO Lietuva“ generalinis direktorius.

Per 2014 metus AB „INTER RAO Lietuva“ uždirbo 11,2 milijono eurų grynojo pelno, lyginant su 1,2 milijono eurų 2013-ais metais.

2014 metais bendrovės pelnas prieš mokesčius siekė 13,1 milijono eurų, o ankstesniais metais įmonė buvo uždirbusi 1,4 milijono eurų iki mokesčių.

Per 2014 metus bendrovė į Valstybinės mokesčių inspekcijos sąskaitą sumokėjo 25,3 mln. eurų mokesčių ir kitų įmokų bei buvo ketvirta tarp didžiausių energetikos sektoriaus bendrovių VMI sudarytame didžiausių mokesčių mokėtojų sąraše.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!