INTER RAO Lietuva pristatė elektroninę 2014-ųjų metinę ataskaitą

Varšuvos biržoje akcijas kotiruojanti AB INTER RAO Lietuva pristato elektroninę Metinę ataskaitą 2014 – patogią įmonių grupės praėjusių metų pasiekimų ir rezultatų apžvalgą.

Elektroninėje platformoje pateikiami konsoliduoti praėjusių metų INTER RAO Lietuva įmonių grupės finansiniai duomenys, rinkos apžvalga, veiklos strategija, svarbiausi metų įvykiai. Taip pat suteikiama galimybė vienoje vietoje rasti ir atsiųsti visą metinę ataskaitą ir prezentaciją investuotojams.

Anglų kalba pateikiamą INTER RAO Lietuva elektroninę 2014-ųjų metinę ataskaitą galite rasti adresu: http://interrao2014.message-asp.com/.

INTER RAO Lietuva yra vienas didžiausių nepriklausomų elektros energijos tiekėjų Lietuvoje. Bendrovė prekiauja elektros energija pirmaujančioje Europos elektros biržoje „Nord Pool Spot“ ir valdo vieną didžiausių vėjo elektrinių parkų Vakarų Lietuvoje. Įmonės akcijomis nuo 2012 metų gruodžio prekiaujama Varšuvos vertybinių popierių biržoje.

2014 metų viduryje INTER RAO Lietuva užėmė apie 11,1% mažmeninės elektros energijos rinkos Lietuvoje ir plėtojo veiklą Latvijoje, Estijoje ir Lenkijoje. Įmonių grupė galutiniams vartotojams elektros energiją pradėjo tiekti 2012 m. pirmąjį pusmetį Latvijoje, 2012 m. liepą – Lietuvoje ir nuo 2013 metų – Estijoje. 2014 metų pavasarį įmonių grupė pradėjo prekybą elektros energija ir Lenkijos rinkoje.

INTER RAO Lietuva yra vienas didžiausių pardavėjų elektros energijos biržoje Lietuvoje. Įmonių grupė taip pat tiekia elektros energiją vartotojams Baltijos šalyse pagal dvišales sutartis.

INTER RAO Lietuva yra viena iš daugiausiai mokesčių Lietuvoje sumokančių įmonių. Valstybinės mokesčių inspekcijos duomenimis, bendrovė vien 2014 metais sumokėjo daugiau kaip 25 mln. eurų mokesčių ir buvo 4-oje vietoje tarp daugiausiai mokesčių ir kitų įmokų sumokėjusių energetikos sektoriaus bendrovių.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!