Vydmantai Wind Park per devynis 2014 metų mėnesius sumokėjo beveik 3 milijonus litų mokesčių

Vydmantai Wind Park, UAB ir 2014 metais išlieka tarp daugiausiai mokesčių mokančių šalies energetikos sektoriaus bendrovių.

Įmonė užima 16-tą vietą Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) sudarytame didžiausių šalies energetikos sektoriuje veikiančių mokesčių mokėtojų sąraše.

VMI skelbiamais duomenimis, vien per devynis 2014 metų mėnesius Vydmantai Wind Park į VMI sąskaitą sumokėjo 2,973 mln. litų mokesčių ir kitų įmokų.

Per 2013 metus bendrovė į VMI sąskaitą sumokėjo 4,244 mln. litų mokesčių ir taip pat buvo 16-a didžiausia mokesčių mokėtoja tarp energetikos sektoriaus bendrovių Lietuvoje.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!