INTER RAO Lietuva: sėkmingai suvaldytos rizikos leido išvengti nuostolių

Veiklos rezultatus skelbianti AB INTER RAO Lietuva praneša, kad per pirmuosius devynis 2014 metų mėnesius sėkmingai įgyvendintos rizikos valdymo priemonės ir pardavimų struktūros pertvarka leido išvengti ženklių nuostolių, kuriuos įmonė skaičiavo po trečiojo 2013 metų ketvirčio.

„Nuo šių metų pradžios įmonė ėmėsi įgyvendinti atnaujintą rizikų valdymo bei pardavimų struktūros pertvarkos politiką. Tai leido užtikrinti stabilų darbą ir išvengti prieš metus susiklosčiusios situacijos, kai nuo įmonės nepriklausantys veiksniai lėmė neigiamus veiklos rezultatus“, – sako Giedrius Balčiūnas, AB INTER RAO Lietuva generalinis direktorius.

Per 2014 metų trečiąjį ketvirtį AB INTER RAO Lietuva uždirbo 8,2 milijonus litų grynojo pelno, o pernai per tą patį laikotarpį įmonė buvo patyrusi beveik 15,7 milijono litų grynųjų nuostolių.

2014 metų liepos – rugsėjo mėnesiais pelnas prieš mokesčius siekė 10,4 milijono litų, įmonė per šį laikotarpį sumokėjo 2,2 milijono litų pajamų mokesčio. 2013 metų trečią ketvirtį AB INTER RAO Lietuva buvo patyrusi 17,8 milijonus litų nuostolio iki mokesčių.

Per 2014 metų devynis mėnesius bendrovė į Valstybinės mokesčių inspekcijos sąskaitą sumokėjo 66,8 mln. litų mokesčių ir kitų įmokų bei užėmė 24 vietą VMI sudarytame didžiausių mokesčių mokėtojų sąraše, ir buvo ketvirta tarp didžiausių energetikos sektoriaus bendrovių pagal valstybei sumokamus mokesčius.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!