„INTER RAO Lietuva“ pristatė elektroninę „Metinę ataskaitą 2012”

Varšuvos biržoje akcijas kotiruojanti AB „INTER RAO Lietuva“ pristato elektroninę „Metinę ataskaitą 2012“ – išsamią ir patogią įmonių grupės praėjusių metų pasiekimų ir rezultatų apžvalgą. „INTER RAO Lietuva“ yra pirmaujantis elektros rinkos dalyvis Baltijos šalyse ir vienas didžiausių nepriklausomų elektros energijos tiekėjų Lietuvoje.

Elektroninėje platformoje pateikiami konsoliduoti praėjusių metų „INTER RAO Lietuva“ įmonių grupės finansiniai duomenys, rinkos apžvalga, veiklos strategija, svarbiausi metų įvykiai. Taip pat suteikiama galimybė parsisiųsti ataskaitas, prezentacijas ir pagrindinius finansinius duomenis „Excel“ formatu.

Anglų kalba pateikiamą „INTER RAO Lietuva“ elektroninę „Metinę ataskaitą 2012“ galite rasti įmonės svetainėje adresu: http://interrao2012.message-asp.com/.

„INTER RAO Lietuva“ akcijomis Varšuvos vertybinių popierių biržoje prekiaujama nuo praėjusių metų gruodžio 18 d. „INTER RAO Lietuva“ yra pirmoji energetikos bendrovė Baltijos šalyse ir trečioji Lietuvos įmonė, kurios akcijos kotiruojamos didžiausioje Centrinės ir Rytų Europos biržoje.

„INTER RAO Lietuva” tiekia elektros energiją didžiausiems vartotojams Lietuvoje, tarp kurių – naftos perdirbimo bendrovė AB „ORLEN Lietuva“, bei toms šalies įmonėms, kurios pasirinko bendrovę savo nepriklausomu elektros energijos tiekėju. „INTER RAO Lietuva” prekiauja Šiaurės šalių elektros biržoje „Nord Pool Spot“, kuri yra viena didžiausių Europoje.

Daugiau informacijos:

Jacek Jan Komar
„INTER RAO Lietuva“
Viešųjų ryšių vadovas
Tel. +370 5 242 11 21
Mob. +370 662 52 287
El. paštas j.komar@iterrao.lt
www.interrao.lt

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!