„INTER RAO Lietuva“ klientams – galimybė naudoti atsinaujinančios energetikos ženklą

Nuo šiol AB „INTER RAO Lietuva“ klientams suteikiama nauja galimybė: prisistatant savo įmonę, jos gaminamą produkciją ir paslaugas naudoti atsinaujinančios energetikos ženklą.

Šis ženklas patvirtina, kad elektros energiją iš „INTER RAO Lietuva“ perkančios įmonės kartu su mumis prisideda prie šalies aplinkos apsaugos ir tausojimo. Jis reiškia, kad mažmeniniai elektros energijos vartotojai pasirinko socialiai atsakingą elektros energijos tiekėją, kuris prisideda prie elektros energijos gamybos plėtojimo iš atsinaujinančių energijos išteklių Lietuvoje, prie klimato kaitą lemiančių veiksnių neutralizavimo bei rūpinasi šalies aplinka.

Žalia ženklo spalva ir vėjo jėgainė elektros lemputėje pabrėžia, kad „INTER RAO Lietuva“ jai priklausančiuose vėjo jėgainių parkuose gamina šalies aplinką tausojančią elektros energiją.

AB „INTER RAO Lietuva“, 2011 m. balandžio mėn. įkūrė antrinę įmonę UAB „IRL Wind“, kuri ėmėsi plėtoti elektros energijos gamybą iš atsinaujinančių energijos šaltinių. Ši įmonė šiuo metu yra reorganizuojama ir jau liepos mėnesį bus prijungta prie vieną didžiausių vėjo elektrinių parką Lietuvoje (Kretingos rajone) valdančios UAB „Vydmantai wind park“.

Daugiau apie „INTER RAO Lietuva“ plėtojamą elektros energijos gamybą iš atsinaujinančių šaltinių galite skaityti adresu: http://www.interrao.lt/Veikla/Vejo-energijos-gamyba/ .

Daugiau apie atsinaujinančios energetikos ženklą ir galimybes jį naudoti galite skaityti adresu: http://www.interrao.lt/Klientams/Lietuvoje/Atsinaujinancios-energetikos-zenklas .

Pageidaudami tapti AB „INTER RAO Lietuva“ klientu ir sužinoti apie galimybes naudoti mūsų atsinaujinančios energetikos ženklą, galite užpildyti paraišką mūsų svetainėje adresu: http://www.interrao.lt/Klientams/Lietuvoje/Kliento-paraiskos-forma arba susitiekti su mumis:

Edvardas Norkeliūnas
Mažmeninių elektros pardavimų vyresnysis vadybininkas
AB “INTER RAO Lietuva”
A. Tumėno g. 4, LT-01109 Vilnius,
Tel. +370 5 219 58 56
Mob. +370 686 06267
Faks. +370 5 242 11 22
El. paštas: e.norkeliunas@interrao.lt

Daugiau informacijos:

Jacek Jan Komar 
„INTER RAO Lietuva“
Viešųjų ryšių vadovas
Tel. +370 5 242 11 21
Mob. +370 662 52 287
El. paštas: j.komar@interrao.lt
www.interrao.lt

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!