„INTER RAO Lietuva“ investicija į kultūrą – parama parodai „Lukas Kranachas Vyresnysis. Madona su kūdikiu po obelimi“

AB „INTER RAO Lietuva“, tęsdama ilgametę tradiciją prisidėti prie šalies kultūriniam gyvenimui svarbių iniciatyvų, parėmė parodą „Lukas Kranachas Vyresnysis (1472–1553). Madona su kūdikiu po obelimi“. Antradienį Vilniaus paveikslų galerijoje atidaryta paroda yra skiriama Lietuvos pirmininkavimui Europos Sąjungos Tarybai ir veiks iki šių metų rugsėjo 8 dienos.

„Prisidėdami prie šios parodos įgyvendinimo ir unikalaus renesanso genijaus šedevro atvežimo į Lietuvą ne tik prisidedame prie kultūros sklaidos, bet ir prie visuomenės akiračio plėtros. Tikimės, kad galimybė Lietuvos sostinėje pamatyti unikalų Luko Kranacho Vyresniojo kūrinį iš Ermitažo muziejaus sulauks didelio mūsų šalies žmonių susidomėjimo“, – sako Giedrius Balčiūnas, „INTER RAO Lietuva“ generalinis direktorius.

Daugiau apie parodą skaitykite Vilniaus paveikslų galerijos svetainėje internete, adresu: http://www.ldm.lt/VPG/Luko_Kranacho_paveikslo_paroda.htm .

Būdama socialiai atsakinga įmonė, „INTER RAO Lietuva“ nuolat įvairiais būdais prisideda prie jaunosios kartos ugdymo ir remia talentus. Remdama mokslą ir kultūrą mūsų įmonė investuoja į geresnę visos šalies ateitį.

Daugiau apie AB „INTER RAO Lietuva“ remiamas visuomenines, socialines, mokslo ir kultūros bei sporto iniciatyvas skaitykite įmonės svetainėje internete, adresu: http://www.interrao.lt/Apie-mus/Socialine-atsakomybe/ .

Daugiau informacijos:

Jacek Jan Komar
„INTER RAO Lietuva“
Viešųjų ryšių vadovas
Tel. +370 5 242 11 21
Mob. +370 662 52 287
El. paštas: j.komar@interrao.lt
www.interrao.lt

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!