AB „Plasta“ perka elektros energiją iš „INTER RAO Lietuva“ ir naudoja įmonės suteiktą atsinaujinančios energetikos ženklą bei sertifikatą

AB „INTER RAO Lietuva“ tiekia elektros energiją AB „Plasta” – vienai iš didžiausių plastmasinių dirbinių gamintojai Baltijos šalyse.

AB „Plasta” viena iš socialiai atsakingų „INTER RAO Lietuva” klienčių, kuri sėkmingai naudoja atsinaujinančios energetikos ženklą. Šį ženklą ir atsinaujinančios energetikos sertifikatą „INTER RAO Lietuva“ suteikia įmonėms, kurioms svarbu savo klientams pranešti, kad jų naudojama elektra yra perkama iš nepriklausomo tiekėjo, gaminančio elektros energiją iš atsinaujinančių šaltinių.

Antrinė „INTER RAO Lietuva“ įmonė UAB „Vydmantai wind park“ elektros energiją gamina bendrovės valdomame 30 MW instaliuotos galios vėjo jėgainių parke Vakarų Lietuvoje.
 
Šiuo metu AB „INTER RAO Lietuva“, laikydamasi prisiimtų įsipareigojimų, pratęsia ir sudaro naujas sutartis su elektros energijos vartotojais – juridiniais asmenimis. Taip pat yra paskelbusi, kad šiais metais jau pratęsė iki šiol galiojusias arba sudarė naujas elektros energijos tiekimo sutartis su UAB „MAXIMA LT“, akcinėmis bendrovėmis „Lietuvos geležinkeliai“ ir „Lietuvos paštas“, prekybos ir pramogų centrus „Akropolis“ valdančiomis įmonėmis.

Daugiau apie atsinaujinančios energetikos ženklą: http://www.interrao.lt/Apie-mus/Socialine-atsakomybe/Atsinaujinancios-energetikos-zenklas .

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!