„INTER RAO Lietuva“ iki 10 mln. Lenkijos zlotų didina bendrovės „IRL Polska“ įstatinį kapitalą

AB „INTER RAO Lietuva“ valdyba pritarė sprendimui padidinti antrinės įmonei priklausančios ir Lenkijoje veikiančios bendrovės „IRL Polska Sp. Z o.o.“ įstatinį kapitalą.

„IRL Polska Sp. Z o.o.“ įstatinis kapitalas bus didinamas nuo 2 iki iki 10 mln. Lenkijos zlotų, tam įmonė investuos 8 mln. zlotų.

Toliau nuosekliai įgyvendindami įmonės veiklos strategiją ir plėtodami veiklą Lenkijoje, nusprendėme padidinti šioje valstybėje veiklą vykdančios mūsų įmonių grupei priklausiančios antrinės įmonės įstatinį kapitalą“, – sako Giedrius Balčiūnas, „INTER RAO Lietuva“ generalinis direktorius ir valdybos narys.

„IRL Polska Sp. z o.o.“ yra antrinė „INTER RAO Lietuva“ įmonė Lenkijoje. Bendrovė įkurta 2012 m. spalį įgyvendinant įmonių grupės siekį plėsti veiklą regione.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!