Dėl Vilniaus apygardos teismo sprendimo

Informuojame, kad Vilniaus apygardos teismas priėmė UAB „PHILIP MORRIS LIETUVA“, AB „ORLEN Lietuva“ ir AB „Lietuvos paštas“ skundus dėl AB „INTER RAO Lietuva“ 2022 m. birželio 30 d. kreditorių susirinkimo sprendimų pripažinimo negaliojančiais ir bankroto proceso ne teismo tvarka nutraukimo.

Vilniaus apygardos teismas 2022-10-24 civilinėje byloje Nr. eB2-3150-864/2022 nutarė pareiškėjų UAB „PHILIP MORRIS LIETUVA“, AB „ORLEN Lietuva“ ir AB „Lietuvos paštas“ skundų reikalavimams užtikrinti taikyti šias laikinąsias apsaugos priemones: iki įsiteisės teismo sprendimas šioje civilinėje byloje sustabdyti 2022 m. birželio 30 d. bankrutuojančios AB „INTER RAO Lietuva“ kreditorių susirinkimo protokole Nr. 1 nurodytų nutarimų Nr. 1, 2, 3, 4, 5 galiojimą bei uždrausti bankrutuojančiai AB „INTER RAO Lietuva“, jos kreditoriams bei bankroto administratoriui UAB Įmonių bankroto administravimo ir teisinių paslaugų biuras priimti ir vykdyti bet kokius sprendimus ir (ar) atlikti veiksmus, susijusius su tolesniu bankrutuojančios AB „INTER RAO Lietuva“ bankroto proceso ne teismo tvarka vykdymu.

Vilniaus apygardos teismas 2023-06-01 civilinėje byloje Nr. eB2-1181-864/2023 nusprendė  ieškovių UAB „PHILIP MORRIS LIETUVA“, AB „ORLEN Lietuva“ ir AB „Lietuvos paštas“ ieškinius atmesti.

Ieškovės AB „ORLEN Lietuva“, UAB „PHILIP MORRIS LIETUVA“ bei AB „Lietuvos paštas“ ir atsakovė bankrutuojanti AB „INTER RAO Lietuva“ pateikė apeliacinius skundus dėl Vilniaus apygardos teismo 2023-06-01 sprendimo.

Lietuvos apeliacinis teismas civilinėje byloje Nr.  e2A-631-934/2023 nutarė atidėti sprendimo (nutarties) priėmimą ir paskelbimą 2023 m. rugsėjo 21 d. 14:00 val.

.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!