Gabiausiems VDU ekonomikos ir vadybos studentams – vardinės stipendijos tolesnėms studijoms

Gabiausiems Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) Ekonomikos ir vadybos fakulteto magistrantūros studentams buvo įteikti jiems skirtas vardines stipendijas patvirtinantys diplomai. Paskirtos stipendijos leis studentams įgyti dvigubą magistro diplomą pagal jungtines studijų programas VDU partnerių universitetuose užsienyje.

„Sveikinu šių stipendijų laimėtojus, kuriais tapo geriausi Ekonomikos ir vadybos fakulteto studentai. Nuoširdžiai linkiu per kitus mokslo metus įgyti kuo daugiau asmeninės ir profesinės patirties užsienyje ir ją parsivežti į Lietuvą. Tikiu, kad Belgijoje įgytas žinias dabartiniai magistrai ateityje panaudos kurdami ne tik savo asmeninę, bet ir visos šalies gerovę“, – sako stipendijas studentams įteikęs Paulius Vazniokas, AB „INTER RAO Lietuva“ Ekonomikos direktorius.

Vardines AB „INTER RAO Lietuva“ stipendijas gavo paties universiteto (VDU) gabiausiais pripažinti Finansų ir bankininkystės magistrantūros programos studentai Rūta Zinkevičiūtė ir Mantas Seilius bei Marketingo ir tarptautinės komercijos magistrantūros studijų programos studentė Gintarė Novikaitė.

2014 metais „INTER RAO Lietuva“ yra įsteigusi vieną 3000 eurų ir dvi 1500 eurų vertės vardines stipendijas. Jas VDU magistrantai gaus pagal jungtinę studijų programą mokydamiesi Belgijoje veikiančio Liuveno katalikiškojo universiteto Liuveno vadybos mokykloje.

„INTER RAO Lietuva“ nuo pirmųjų veiklos metų bendradarbiauja su Vytauto Didžiojo universitetu ir remia šios mokslo institucijos Kaune veiklos tobulinimą ir plėtrą.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!