INTER RAO Lietuva – tarp geriausių Varšuvos biržos bendrovių

AB INTER RAO Lietuva buvo išrinkta viena iš geriausių bendrovių, kurių akcijomis prekiaujama Varšuvos vertybinių popierių biržoje.

Aštuntą kartą Varšuvos vertybinių popierių biržos partnerių – Biržos emitentų bendrijos – rengiamame „Emitento auksinė svetainė internete“ konkurse INTER RAO Lietuva buvo atrinkta tarp 10 geriausių užsienio (ne Lenkijos kapitalo) bendrovių. Įmonė taip pat tapo viena iš 53 bendrovių, kurios pateko į antrą konkurso etapą.

Pirmajame konkurso etape buvo vertinamos 900 bendrovių svetainės internete, ryšiai su investuotojais, pateikiamos informacijos išsamumas ir suprantamumas.

Antrajame etape žiuri, kurią sudaro profesionalai iš devynių sričių, vertins bendrovių pateikiamos informacijos suprantamumą ir išsamumą, ryšius su investuotojais ir jų novatoriškumą, svetainių internete intuityvumą, ergonomiką ir navigacijos taisyklių laikymąsi. Taip pat bus vertinami naudojamų technologijų korektiškumas, svetainių estetinis vaizdas, atsižvelgiama į pavienių, institucinių ir užsienio investuotojų nuomonę.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!