INTER RAO Lietuva daugiausiai mokesčių mokančių energetikos bendrovių sąraše pakilo į ketvirtą vietą

2014 metais AB INTER RAO Lietuva ir vėl buvo tarp bendrovių, kurios sumoka daugiausiai mokesčių ir kitų įmokų Lietuvoje.

Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) sudarytame daugiausiai mokesčių ir kitų įmokų sumokančių energetikos bendrovių sąraše įmonė pakilo per vieną poziciją ir buvo ketvirta.

VMI skelbiamame didžiausių šalies mokesčių mokėtojų sąraše INTER RAO Lietuva užėmė 25 vietą ir per metus į VMI sąskaitą buvo sumokėjusi daugiau kaip 87,3 mln. litų mokesčių ir kitų įmokų.

2013 metais bendrovė į VMI sąskaitą buvo sumokėjusi kiek daugiau nei 100 milijonų litų mokesčių ir buvo 17-as didžiausias mokesčių mokėtojas Lietuvoje. Didžiausią įtaką sumokėtų mokesčių pasikeitimui turėjo mažėję pardavimai. Jie buvo sumažinti įgyvendinat įmonės rizikų valdymo politiką ir siekiant sumažinti galimų apribojimų elektros energijos importui įtaką įmonės veiklos rezultatams.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!