INTER RAO Lietuva ir toliau skelbs konsoliduotą tarpinę finansinę informaciją

AB INTER RAO Lietuva rengs ir skelbs konsoliduotą tarpinę trijų, devynių ir dvylikos mėnesių finansinę informaciją, nors naujausiais Lietuvos Respublikos vertybinių popierių įstatymo pakeitimais ši prievolė emitentams ir yra panaikinama.

Sprendimą rengti konsoliduotą tarpinę informaciją ir skelbti ją norminių aktų nustatyta tvarka bendrovė priėmė siekdama užtikrinti investuotojams galimybę susipažinti ir sprendimus priimti vadovaujantis naujausia informacija apie Bendrovės veiklą.

2015 metų gruodžio pradžioje įsigaliojęs Lietuvos Respublikos vertybinių popierių įstatymo pakeitimo įstatymas nustato, kad tarpinė informacija sudaroma emitento pasirinkimu. Jeigu emitentas pasirenka sudaryti tarpinę informaciją ir (arba) konsoliduotąją tarpinę informaciją, apie tai jis turi paskelbti pranešimą šio įstatymo nustatyta pranešimo apie esminį įvykį tvarka.

Dalinkitės socialiniuose tinkluose

Naujienlaiškis

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su Bendrovės interneto svetainėje skelbiamomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis (AB „INTER RAO Lietuva“ duomenų privatumo politika).

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs patvirtinate savo sutikimą, kad Bendrovėje Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teikiant Jums paslaugas bei atsakant į Jūsų pateiktus klausimus bei sprendžiant kylančias problemas.

Kartu Jūs patvirtinate, kad Jūsų pateikti duomenys yra tikslūs ir teisingi, o Bendrovė nėra atsakinga už Jūsų pateiktų perteklinių duomenų tvarkymą.

Palaukite...

Ačiū!